Web designing in a powerful way of just not an only professions. We have tendency to believe the idea that smart looking .

Hirt-Line

Koelvloeistofslangen passen op draaibanken, freesmachines, slijpmachines, zaagmachines, vulmachines en zijn uitstekend geschikt voor emulsies, koel- en snijoliën, chemische stoffen en kunnen worden gebruikt voor luchtkoeling.  De afzonderlijke onderdelen zijn met precisie vervaardigd en ongevoelig voor hitte en chemische stoffen. Ze kunnen gemakkelijk met de hand in elkaar worden geschroefd, versteld, verlengd en ingekort. Koelmiddeldruk noch machinetrillingen kunnen de positie veranderen.  Dit allemaal met de bekende Zwitserse hoge kwaliteitsstandaarden.

 

INDIVIDUEEL EN FLEXIBEL

Ons scharnierslangsysteem herdefinieert flexibiliteit: naar believen uitrekbaar, roestvrij en met een uitzonderlijk lange levensduur. De met precisie vervaardigde individuele onderdelen zijn moeiteloos bestand tegen hitte en chemische stoffen. Het systeem kan eenvoudig met de hand worden gemonteerd, afgesteld, verlengd en ingekort. Zelfs onder extreme omstandigheden blijven de koelvloeistofsproeiers onbeweeglijk – noch de druk van de koelvloeistof, noch machinetrillingen kunnen de positie van de sproeiers veranderen. Met een indrukwekkende drukbestendigheid van meer dan 100 bar biedt ons scharnierslangsysteem maximale veiligheid en betrouwbaarheid.

 

De unieke systeemupgrade tilt onze Hirt-Line koelvloeistofslangen naar een hoger niveau: stabiel tot temperaturen van 400 °C en met een nog hogere mechanische belastbaarheid. veerkracht. Alle relevante systeemelementen zijn nu gelast voor een nog robuustere constructie.

Onze Hirt-Line koelvloeistofslangen zijn de perfecte oplossing voor een groot aantal toepassingen. Ze passen niet alleen naadloos op draaibanken, freesmachines, slijpmachines, zaagmachines en vulsystemen, maar zijn ook ideaal voor gebruik met emulsies, koel- en snijoliën en chemische stoffen. Ze kunnen ook worden gebruikt voor efficiënte luchtkoeling en in de medische technologie.

Vertrouw op Hirt-Line voor uitstekende kwaliteit, prestaties en veelzijdigheid – ongeacht de omgeving waarin u werkt. Ontdek de mogelijkheden van onze verbeterde koelvloeistofslangen en zet uw productieproces een stap vooruit.

 

INNOVATIE ONTMOET VEELZIJDIGHEID

Ervaar de toekomst van koelvloeistoftoevoer met Hirt-Line-koelvloeistofslangen – de perfecte combinatie van geavanceerde technologie en aangepaste aanpasbaarheid voor uw productieomgeving. aanpasbaarheid voor uw productieomgeving. Onze Hirt-Line-koelvloeistofslangen bieden niet alleen eersteklas kwaliteit en betrouwbaarheid, maar zijn ook speciaal ontworpen om aan de vereisten van uw toepassing te voldoen. ontworpen om aan de vereisten van uw toepassing te voldoen.

Met 4 passende systeemmaten bieden we een brede waaier aan opties om u de optimale oplossing voor uw productievereisten te garanderen. Van kleine tot grote toepassingen, Hirt-Line biedt de juiste systeemgrootte voor elke uitdaging. Onze slangen zijn robuust geconstrueerd en bieden een uitstekende flexibiliteit, zodat ze gemakkelijk aan uw productieomgeving kunnen worden aangepast. Zo kunt u niet alleen de efficiëntie van uw productie verhogen, maar ook de stilstandtijd minimaliseren en de productiviteit maximaliseren. productiviteit maximaliseren.

De integratie van Hirt-Line-koelvloeistofslangen in uw productiesystemen is naadloos en ongecompliceerd.

 Onze producten zijn zo ontworpen dat ze naadloos in uw bestaande infrastructuur kunnen worden geïntegreerd en onmiddellijk kunnen worden gebruikt. Dankzij onze innovatieve technologie en onze expertise in Industrie 4.0 bent u klaar voor de toekomst van productie. Ontdek de voordelen van efficiënte koelmiddeltoevoer met Hirt-Line-koelvloeistofslangen en til uw productie naar een hoger niveau.

 

 

HET SYSTEEM

EEN BOUWPAKKET DAT OVERTUIGT!

Het Hirt-Line systeem kan de basis vormen van een succesvolle productie. De basis voor het systeem wordt gevormd door de afzonderlijke componenten.

Om klanten de mogelijkheid te geven hun eigen weg te gaan bij het ontwerpen en implementeren van hun systemen, stelt Hirt-Line alle componenten en hun gegevens hier individueel ter beschikking. hier individueel ter beschikking. Hirt-Line heeft alle elementen online beschikbaar gesteld zodat ze snel en eenvoudig kunnen worden besteld.

 

4 SYSTEEMMATEN

onderling compatibel

MACHINE ADAPTER

 

Naast de standaard pijpdraden G 1/8″, G 1/4″, G 3/8″, G 1/2″, G3/4″, G1″ en metrisch M5x0,8 over M14x1,0 tot M20x1,5, bieden we ook conische draad en kogelkopadapters met de afmetingen Ø10mm Ø12mm Ø14mm Ø15mm, plus diverse speciale adapters. Je ontvangt je speciale aansluitadapter op aanvraag!

BASIS ELEMENTEN

 

 

3,2 mm, 5,8 mm, 11,0 mm en 19,0 mm binnendiameter meten de basiselementen van het Hirt-Line systeem. Het grote aantal verschillende standaardlengtes van 9,3 mm tot 100 mm en tot 1000 mm maken het mogelijk om de koelstraal precies daar in te stellen en te bevestigen waar hij nodig is. En zorgen zo voor een effectieve en eenvoudige afstelling. Andere lengtes op speciale productie mogelijk.

HOEKELEMENTEN

 

 

Het Hirt-Line systeem biedt veel verschillende hoekelementen in elke systeemgrootte, of het nu Type0, Type1, Type2 of Type3 is, wij hebben de juiste, bijvoorbeeld hoekstukken van 90°, meervoudige verbindingen, T- en Y-stukken. Dankzij de grote keuze garanderen we de grootst mogelijke flexibiliteit van het systeem. Speciale fittingen op aanvraag!

NOZZLES

 

 

De nozzles van materiaal 1.4305 (V2A) zijn ongevoelig voor hitte en verkrijgbaar vanaf Ø1,0 mm, over Ø10,0 mm tot Ø19,0 mm doorlaat. Onze talrijke vlakke nozzles met verschillende sleufbreedtes laten niets te wensen over, zowel voor spoelen of koelen als voor vlak en cilindrisch slijpen. Daarnaast zijn er enkele speciale sproeiers met of minisleuven, die allemaal geoptimaliseerd zijn voor perfecte koeling.

ACCESSOIRES

 

De Hirt-Line accessoires bestaan uit geschikte producten zoals snelkoppelingen, kartelmoeren of doppen, plus reducties om de afzonderlijke systemen met elkaar te combineren. systemen met elkaar te combineren. Wij bieden ook geschikte externe artikelen zoals kogelkranen en steeksleutels. Met dit assortiment kunt u in de toekomst zorgen voor een optimale en stabiele koelmiddeltoevoer, vooral voor individuele koelmiddeltoevoer, vooral voor individuele toepassingen.

Een paar voorbeelden: