Web designing in a powerful way of just not an only professions. We have tendency to believe the idea that smart looking .

AM Spaanbreker
positief draaiende wisselplaat voor aluminium snijden (medium snijden)

Aluminium is een lichtmetaalsoort met een hoge bewerkbaarheid, maar het is noodzakelijk om het met zorg te bewerken omdat het materiaal kwetsbaar is voor laswerkzaamheden en krassen.

Het gebruik ervan blijft toenemen met de stijgende eisen aan lichtgewicht onderdelen en de verbeterde toegankelijkheid van recycling.

KORLOY lanceert AM-spaanbreker die het lassen tot een minimum beperkt, een betere spaanafvoer en een verbeterde oppervlakteafwerking in aluminium, van licht onderbroken tot continu snijden.

  • Groot snijbereik van licht onderbroken snijden tot continu snijden.
  • Goede oppervlakteafwerking, verbeterde spaanafvoer door brugontwerp om spaanblokkering te voorkomen.
  • Betere lasweerstand: scherpe snijkant en spiegelachtige afwerking.
  • Stabiele standtijd met verbeterde snijkantsterkte en goede oppervlakteafwerking met 2-staps spaanhoek
 

De AM-spaanbreker met 2-staps spaanhoek ter bescherming van de snijkant verhoogt de snijkantsterkte en oppervlakteafwerking. De brugstructuur ter voorkoming van spaanophoping zorgt voor een goede spaanafvoer en oppervlakteafwerking.

De AM-spaanbreker met goede spaanafvoer en verbeterde oppervlakteafwerking bij middelmatig snijden is de beste oplossing voor het verhogen van de productiviteit en efficiëntie bij het bewerken van aluminium onderdelen en het snijden van non-ferrometalen.