Web designing in a powerful way of just not an only professions. We have tendency to believe the idea that smart looking .

CC1015/CC1025 – Cermet-draaisoort voor staalbewerking
met PVD Lubrix-Tech™ en Edge-Tech™

Met zijn uitstekende oppervlakteruwheidsprestaties wordt Cermet op grote schaal toegepast voor middelmatig snijden en afwerken van verschillende stalen onderdelen in de auto- en scheepsbouwindustrie en de vraag naar stabiliteit van de gereedschapslevensduur blijft toenemen met de generalisatie van de onbemande lijn en de automatisering van de faciliteiten.

 

KORLOY lanceerde nieuwe kwaliteiten, CC1015 en CC1025 voor verschillende stalen (koolstofstaal, gelegeerd staal, gesinterd metaal, enzovoort) werkstukken met de verhoogde oppervlakteafwerking en snijstabiliteit.

CC1015/CC1025 heeft de exclusieve Lubrix-Tech™ (hoge hardheid smerende PVD-coatingtechnologie) en Edge-Tech™ (hoge smerende, geavanceerde behandelingstechnologie) toegepast op het Cermet-substraat met het hoge hardheidsoppervlak en de hoge taaiheid microstructuur die de helling functioneert. Het heeft een uitstekende flankslijtageweerstand en vertoont een hoogwaardige oppervlakteruwheid met zijn superieure coating met lasweerstand en weerstand tegen afbrokkelen, vooral bij staaldraaien.

De CC1015 en CC1025 bieden klanten een hogere productiviteit en snijstabiliteit bij het nabewerken van staaldraaien.

  • Hoge kwaliteit van oppervlakteafwerking – Gegarandeerde hoge kwaliteit van oppervlakteafwerking en stabiele standtijd dankzij de toepassing van exclusieve Lubrix-Tech™ en Edge-Tech™.
  • Toepasbaar voor het niet-gecoate Cermet-assortiment – Beschikbaar voor het snijbereik van niet-gecoate Cermet omdat de oppervlakteafwerking vanaf het begin van het snijden tot het einde van het snijden behouden blijft.
  • Optimaal voor het afwerken van verschillende werkstukken – Optimaal voor middelmatig snijden en afwerken van auto- en scheepsonderdelen vanwege de uitstekende oppervlakteafwerking en stabiel snijden