Web designing in a powerful way of just not an only professions. We have tendency to believe the idea that smart looking .

KGT – Voor hoge precisie en hoge kwaliteit snijden

Groef- en snijprocessen worden gebruikt in verschillende bewerkings- en snijtoepassingen, en de laatste tijd is er behoefte aan gereedschappen die stabiele prestaties garanderen, zelfs bij snelle en uiterst nauwkeurige bewerkingen om de productiviteit te verhogen.

Bovendien zijn slanke en lange groef- en snijgereedschappen kwetsbaar voor slijtage, afbrokkelen en breken als gevolg van trillingen die worden gegenereerd tijdens machinaal bewerken met hoge snelheid en hoge precisie.

KTG-wisselplaten hebben een versterkt randontwerp en een hoogwaardige randbehandeling om de snijkant te beschermen en stabiele prestaties te realiseren in verschillende bewerkingsomstandigheden. Als resultaat bereiken ze een uitstekende oppervlakteafwerking met dimensionale precisie en bieden ze superieure prestaties bij hoge snelheden en hoge -precisiebewerking.

KTG-houders bieden een hoge bewerkingsstabiliteit en een lange standtijd door de trillingen die tijdens de bewerking worden gegenereerd, effectief te onderdrukken via een klemsysteem. De KGT biedt een breed scala aan wisselplaten en houders die geschikt zijn voor groefsteken, snijden, draaien, profileren en reliëfbewerking en biedt klanten de optimale bewerkingsoplossingen die ze nodig hebben. Goede spaanbeheersing – Diverse spaanbrekers voor uitstekende spaanafvoer Hoge snijkracht