Web designing in a powerful way of just not an only professions. We have tendency to believe the idea that smart looking .

KHP – Hogedruk koelhouder
voor Inconel-bewerking

De HRSA (Inconel, titanium en roestvrij staal) hebben een hoge sterkte en een lage thermische geleidbaarheid die worden gebruikt in de ruimtevaart-, vliegtuig- en offshore-bewerkingsindustrie, resulteert in constructiefouten, veroorzaakt afbrokkeling van de snijkant als gevolg van hitteschokken en werkverharding en verkort de standtijd van het gereedschap snel in de bewerking.

Het bestaande koelmiddel dat naar brede onderdelen spuit, is niet in staat de gerichte hitte op het snijonderdeel bij HRSA-bewerking effectief te verminderen. Om de productiviteit te verbeteren met hoogefficiënte koeling is er daarom een ​​oplossing nodig. Dat betekent dat de hogedrukkoelvloeistof rechtstreeks op de snijkant wordt gespoten.

Een hogedrukkoelmiddelhouder heeft de optimale afstand tussen de snijkant van de wisselplaat en de straalopening, de ideale plaats voor de gestroomlijnde straalopening van het koelmiddel. KORLOY’s nieuwe KHP spuit hogedrukkoelmiddel, waardoor de spaanbeheersing en slijtvastheid worden verbeterd. Het schuifklemsysteem van onze KHP Hogedruk-koelmiddelhouder zorgt voor eenvoudig verwisselen van inzetstukken en optimale sproeierkoeling.

KORLOY KHP Hogedrukkoelmiddelhouder biedt de beste oplossing die voldoet aan de behoeften van de klant met hoge productiviteit en zeer nauwkeurige bewerking, door werkstukschade te verminderen door breuk van de wisselplaat en lange spanen te beperken, voor warmteafvoer bij HRSA-bewerkingen.