Web designing in a powerful way of just not an only professions. We have tendency to believe the idea that smart looking .

NC3200 – nieuwe serie CVD-gecoate wisselplaten voor het draaien van staal

De laatste tijd zijn hardmetaalsoorten die hoge precisie, hoge kwaliteit, hoge productiviteit en stabiele standtijd garanderen noodzakelijk voor het verhogen van de snijkwaliteit in de auto- en onderdelenindustrie. KORLOY lanceerde een wisselplaat van CVD-kwaliteit voor het draaien van staal, die een stabiele snijkwaliteit en hoge productiviteit biedt met minder slijtage, chippen en breuken bij het draaien van staal.

 

NC3205 verhoogde de productiviteit dankzij de nieuwe CVD-coatingtechnologie voor draaien op hoge snelheid, bespaart gereedschapswisseltijd en minimaliseert afwijkingen in de standtijd.

NC3235 realiseerde een hoge productiviteit en stabiele standtijd dankzij de nieuwe CVD-coatingtechnologie met stabiliteit en hoge smering bij zwaar onderbroken snijden en snijden met frequente gereedschapsbreuk.

KORLOY’s assortiment staaldraaien wordt aangevuld met de lancering van NC3205 en NC3225 , die worden toegevoegd aan NC3215 en NC3225 voor algemeen staaldraaien. Het biedt perfecte oplossingen om aan de verschillende eisen van klanten te voldoen.