Web designing in a powerful way of just not an only professions. We have tendency to believe the idea that smart looking .

Geavanceerde DLC-gecoate wisselplaten voor non-ferrometalen
zoals aluminium en koper.

Non-ferrometalen zoals aluminium en koper hebben relatief lage smeltpunten, waardoor tijdens de bewerking zware laswerkzaamheden aan de gereedschapsranden ontstaan. De afgestompte snijkanten zorgen voor een slechte oppervlakteafwerking van werkstukken, terwijl een hoge snijbelasting de kans op plotseling afbrokkelen vergroot, wat resulteert in een onstabiele standtijd. Om onze klanten een bevredigende hardmetaaloplossing te bieden voor de bewerking van non-ferrometalen, heeft KORLOY DLC-gecoate kwaliteiten (Diamond-Like Carbon) ontwikkeld.

PD1005 is een kwaliteit voor werkstukken van aluminium of koper, en voor continu zagen. De nieuwste DLC-coating met maximale slijtvastheid en lasweerstand maakt bewerking op hoge snelheid van deze materialen mogelijk, waardoor een uitstekende oppervlakteafwerking ontstaat bij het continu snijden van algemene non-ferrometalen.

PD1010 is een kwaliteit voor werkstukken gemaakt van gesmeed aluminium of AlSi-legering, en voor onderbroken snijden. De combinatie van het spaanbestendige substraat en de DLC-coating verbetert de taaiheid aanzienlijk en zorgt voor een stabiele en lange standtijd bij onderbroken snijden of bij het bewerken van non-ferrometalen met een hoge hardheid. Geavanceerde DLC-coating – Maximale weerstand tegen slijtage en lassen. Bestand tegen chippen