Web designing in a powerful way of just not an only professions. We have tendency to believe the idea that smart looking .

RM14 – Verminderde snijweerstand en verbeterde spaanuitstoot
door toepassing met hoge spiraalhoek

In de verschillende industrieën, waaronder de auto-onderdelenindustrie, worden werkstukken vervaardigd met gietwerk, zodat ingewikkelde vormen eenvoudig kunnen worden geproduceerd en de kosten worden verlaagd. Vanwege de kenmerken van de gietproductie is het echter noodzakelijk om elk oneffen oppervlak voor montage te bekleden.

Bij het bewerken van gietstukken zorgen ingewikkelde vormen van het werkstuk en een oneffen oppervlak voor een lage klemkracht, klapperen, een onstabiele standtijd, een slechte oppervlakteafwerking en zelfs een verkorting van de levensduur van de apparatuur. KORLOY lanceert de dubbelzijdige vlakfrees, RM14, om deze problemen bij het bewerken op te lossen.

RM14 ontworpen met de maximale instelhoek, 51˚ van een zevenhoekige vorm, vermindert de snijbelasting en klapperen in vergelijking met de conventionele vlakfrees met instelhoek, 45˚. Het sterke wigvormige klemsysteem zorgt voor een stabiele standtijd, zelfs bij slechte snijomstandigheden.

Daarnaast zijn er twee typen RM14 wisselplaten: neutraal (platte snijkant) en rechtshandig (helix snijkant) en het is mogelijk om ze allebei op één houder te klemmen. De dikkere RM14-wisselplaat met scherpe snijkant zorgt voor goede prestaties en stabiliteit en de optimale kwaliteit zorgt voor een lange standtijd. RM14 is een economisch gereedschap met maximaal 14 hoeken en zorgt voor een stabiele bewerking en hoge productiviteit.