Web designing in a powerful way of just not an only professions. We have tendency to believe the idea that smart looking .

RM8-X Vlakfrees met hoge spiraal
en 8-hoekige dubbelzijdige wisselplaten

KORLOY lanceerde vlakfreesgereedschap, RM8-X, dat de snijbelasting minimaliseert en de stabiliteit bij de bewerking verbetert.

De RM8-X met rechtshandige hoge spiraalsnijkant kan soepel snijden bij bewerkingen met grote snedediepte en de optimale kleine snijkant zorgt voor een goede oppervlakteafwerking. Dubbel omgekeerd positief gevormd reliëfoppervlak voorkomt kerfslijtage als gevolg van verhardingslaag en de variabele spaanbreker is geïmplementeerd voor een goede oppervlakteafwerking en sterke snijkant.

Om het lassen met deze sterke snijkant tot een minimum te beperken, is gebruik gemaakt van een hoge spiraalsnijkant en een scherpe spaanbreker, zodat hoge snijprestaties en een stabiele bewerking kunnen worden gerealiseerd. Bovendien behaalde RM8-X de kosteneffectiviteit doordat de dubbelzijdige vorm van de wisselplaat zorgt voor maximaal 8 hoeken.

 

RM8-X verbetert de langere levensduur van het gereedschap door breuk van de snijkant te voorkomen en de slijtvastheid te vergroten met de bovenstaande figuurlijke kenmerken en aangepaste kwaliteitselectie per werkstukmateriaal.