Web designing in a powerful way of just not an only professions. We have tendency to believe the idea that smart looking .

Voor roestvrij staal, titanium, nikkel, Inconel en andere moeilijk verspaanbare materialen.

Roestvrij staal wordt niet alleen veel gebruikt in het dagelijks leven, maar ook in verschillende industrieën, omdat het een hoge corrosieweerstand en een glad oppervlak heeft. Roestvast staal verkort de levensduur van het gereedschap omdat het kenmerken heeft zoals een hoge verhardingsharding, hoge schuifweerstand en een hoge neiging tot spaanlassen op een gereedschap. Daarom wordt aanbevolen om exclusief gereedschap te gebruiken voor een effectieve bewerking van roestvrij staal.

SS Endmill verhoogde de slijtvastheid en lasweerstand dramatisch dan bestaand gereedschap door het aanbrengen van een substraat met hoge taaiheid en een nieuwe coatinglaag met slijtvastheid, oxidatieweerstand en hoge hardheid. Bovendien minimaliseert de optimale snijkant de snijbelasting en klapperen bij het snijden van roestvrij staal en vermindert het de breuk als gevolg van onverwacht afbrokkelen.

KORLOY raadt SS-eindfrees niet alleen aan voor het snijden van roestvrij staal, maar ook voor algemeen snijden met titanium, nikkel, inconel en moeilijk te snijden materialen voor uw hoge productiviteit.