Web designing in a powerful way of just not an only professions. We have tendency to believe the idea that smart looking .

Saw Man-X – Stabiele bewerking in diepgroefsteken
door toepassing van klemsysteem met sterke drieweg V-rail

 

Het stabiele klemsysteem van een wisselplaat en een houder is de belangrijkste factor bij afsteken en diep groefsteken als gevolg van trillingen door een lange uitsteeklengte en een smalle bewerkingsbreedte, waardoor onverwachte breuk van de wisselplaat en breuk van de houder ontstaat.

Saw Man-X-inzetstuk met speciaal ontworpen drieweg (boven-, onder- en achterkant) concave V-rail verhoogt de klemkracht. Bovendien verminderen de optimale spaanbreker en de bobbel aan de achterkant van de wisselplaat de spaanbreedte effectief en minimaliseren ze krassen en spaankrulling dankzij de controle van de spaanradius.

De Saw Man-X-houder heeft een sterke klemstructuur dankzij de drieweg convexe V-rail die zorgt voor een perfect kleminzetstuk in de zitting van de houder. Daarom realiseert het een stabiele klemming bij snijden met hoge snelheid en hoge voeding. Vooral blad en blok met inwendig spuiten onder hoge druk kunnen de koelefficiëntie maximaliseren bij het bewerken van HRSA. Bovendien zorgt de exclusieve zelfklemmende structuur voor een stabiele klemming en duurzaamheid van de houder bij bewerking met lange uitsteeklengte. De toepassing van een stopper aan de achterkant en de exclusieve sleutel verhogen de nauwkeurigheid van herhaaldelijk vastklemmen en maken het vervangen van het inzetstuk eenvoudig.

Saw Man-X zorgt voor een stabiele kwaliteit van de bewerking, een lange standtijd en een handig klemsysteem bij bewerkingen met hoge snelheid en hoge voeding dankzij de toepassing van een drieweg V-railvorm, een gedifferentieerd spaanbrekerontwerp en een exclusieve sleutel. Door deze voordelen biedt Saw Man-X effectieve en economische oplossingen bij afsteken en diepgroefsteken.