Web designing in a powerful way of just not an only professions. We have tendency to believe the idea that smart looking .

Bewerking van HRSA- en Ti-componenten zoals motoren, turbines enz. die worden gebruikt in de lucht- en ruimtevaart- en energieopwekkingsindustrie.

Het gebruik van moeilijk te snijden materialen wordt steeds vaker gebruikt in verschillende industrieën, de lucht- en ruimtevaart, de medische sector, de automobielsector enz., met eisen aan hoogwaardige en lichtgewicht producten. Volgens de verandering lanceerde KORLOY Super Endmill For Ti na Super Endmill For HRSA .

Met zijn optimale randstructuur voor titaniumbewerking en vergrote spaanzak in futes-ontwerp vermindert Super Endmill For Ti de snijbelasting en snijwarmte en verbetert hij de spaanafvoer. Bovendien zorgen de toepassing van een substraat met hoge taaiheid en een coatinglaag met een hoog smerend vermogen, waardoor onregelmatige gereedschapsbreuken en lassen tot een minimum worden beperkt, voor een maximale standtijd.

Super Endmill voor HRSA verhoogt de snijprestaties en snijstabiliteit door toepassing van een positieve spaanhoek en onregelmatige spaanafstand. Bovendien beperkt de nieuwe coatinglaag met hoge hardheid de breuk in de snijkant en garandeert een lange standtijd voor HRSA-bewerkingen door de verhoogde slijtvastheid.

Super Endmill For Ti biedt de beste oplossing voor het snijden van titaniumlegeringen en roestvrij staal, en Super Endmill For HRSA biedt hetzelfde voor HRSA zoals Inconel, Hastelloy en Waspaloy.