Web designing in a powerful way of just not an only professions. We have tendency to believe the idea that smart looking .

TP8P – haakse frees met tangentiële dubbelzijdige 8 hoeken

KORLOY lanceerde Tangen-Pro TP8P, een haaks freesgereedschap met tangentiale 8 hoeken met KORLOY’s gedifferentieerde productietechnologie-integratie.

Vergeleken met de radiale freesfrezen kan een tangentiale wisselplaat, waarmee het gemakkelijker is om voldoende spaankamerruimte te krijgen, de productiviteit verhogen omdat deze een extra kleine vertanding kan aannemen en een grotere tafelvoeding kan verdragen met zijn betere klemstabiliteit. Bovendien verbetert de TP8P het soepele snijden, waardoor klapperen en snijweerstand effectief worden verminderd, zelfs bij bewerkingen met hoge snelheid en hoge voeding, dankzij de optimale scherpe snijkant. Elke snijkant heeft een gericht koelgat dat de levensduur van de snijkanten verlengt onder zware snijomstandigheden.

Daarom verhoogt de TP8P de productiviteit met meer dan 30% dan het radiaaltype, waarbij zijn scherpe snijkant en stijve klemming zorgen voor een hogere snelheid en voeding. De combinatie van TP8P en PC5300 zorgt ervoor dat verschillende werkstukken kunnen worden toegepast en realiseert hoge snijprestaties in staal- en gietijzerbewerking.