Web designing in a powerful way of just not an only professions. We have tendency to believe the idea that smart looking .

TPDB Plus – Verbeterde productiviteit en uitstekende kwaliteit door stabiele bewerking

In verschillende industrieën worden uitstekende prestaties en een kortere bewerkingstijd gevraagd om de bewerkingsefficiëntie te verbeteren. De vraag naar efficiënte snijgereedschappen leidt dus tot een voortdurende toename.

Om op deze marktvraag te reageren, lanceert KORLOY de TPDB Plus Drill , een hoogwaardige en uiterst efficiënte wisselplaatboor die de bewerkingskwaliteit en productie-efficiëntie verbetert.

De TPDB Plus-boor met hoge spiraalgroeven zorgt voor een soepele spaanafvoer tijdens de bewerking, waardoor de oppervlakteafwerking, rondheid en bewerkingskwaliteit van het gat aanzienlijk worden verbeterd. Bovendien bieden TPDBP-H speciale gatbewerkingen in constructiestaal en TPDB-DS voor boren met gemiddelde/grote diameter veelzijdige bruikbaarheid in verschillende industrieën.

De TPDBP-H wisselplaat met unieke snijkant met lage snijweerstand verbetert de centrering en biedt uitstekende bewerkingskwaliteit, zelfs in trillingsgevoelige bewerkingsomgevingen, door de bewerkingsbelasting te verminderen. Bovendien voorkomen de toegepaste spaankamers met hoge spiraalhoek trillingen en onverwachte gereedschapsbreuk veroorzaakt door spaanblokkering, waardoor de bewerkingsstabiliteit en productiviteit worden verbeterd.

TPDB-DS is een boormachine ontworpen voor het bewerken van werkstukken met een gemiddelde/grote diameter, waarbij een sterke klemstructuur wordt toegepast. Het speciaal ontworpen klemsysteem en de schroefklemmethode maken een bewerking mogelijk in bewerkingsomgevingen met hoge snijbelasting.

Bovendien zorgt het ontwerp met dubbele marge voor een uitstekende oppervlakteafwerking en precisie van het gat. Uiterst nauwkeurige en efficiënte top-solid-wisselplaatboor Uitstekende bewerkbaarheid.