Web designing in a powerful way of just not an only professions. We have tendency to believe the idea that smart looking .

TPDC Plus – Solide wisselplaatboor van hoge kwaliteit en hoge voeding

(TPDC-XP, CP, CM, CN / CP-FC)

 

Om een ​​betere werkefficiëntie te verkrijgen, zijn uitstekende bewerkingsprestaties en kortere snijtijden altijd nodig in verschillende industrieën. De vraag naar efficiënte snijgereedschappen neemt dus gestaag toe. KORLOY heeft onlangs een hoogwaardige en efficiënte wisselplaatboor gelanceerd, TPDC Plus Drill, in overeenstemming met de behoeften van de markt.

TPDC Plus Drill realiseert bewerkingen met hoge snelheid en hoge voeding dankzij de solide en stabiele klemming met exclusieve éénstaps klemstructuur. Bovendien vermindert het vervangen van een wisselplaat zonder de houder uit de machine te halen de insteltijd van het gereedschap en vergroot het het gemak en de productiviteit. De TPDC-wisselplaat met exclusief hardmetaalaanbrengend ultrafijn substraat, gesmeerde coating en verschillende snijkanten per werkstukmateriaal met speciale nabehandeling zorgen voor een stabiele bewerking in verschillende soorten werkstukken.

Bovendien zorgt de nieuw toegevoegde TPDC-FC (vlakke) wisselplaat voor een punthoek van 145° en een exclusieve snijkant met lage snijweerstand voor stabiele bewerking, hoge precisie en een goede oppervlakteafwerking