Web designing in a powerful way of just not an only professions. We have tendency to believe the idea that smart looking .

Triple Mill – Economisch freesgereedschap met 3 hoeken

Werkstukken gemaakt van gietwerk die worden gebruikt voor auto-onderdelen en de bewerking van grote metalen mallen hebben een oneffen oppervlak dat klapperen veroorzaakt. Ook bij het bewerken van gietstukken zijn gereedschappen nodig voor het bewerken van grote snededieptes vanwege de onregelmatige bewerkingsdiepte. Het is echter moeilijk om het bestaande gereedschap te gebruiken bij bewerkingen met grote snedediepte vanwege de hoge snijbelasting. In deze snijconditie met onderbrekingen, schokken en klapperen ontstaat een slechtere oppervlakteafwerking en breuk van het gereedschap als gevolg van een lagere bewerkbaarheidsstijfheid van het gereedschap. 

KORLOY’s onlangs gelanceerde Triple Mill creëert de oplossingen voor deze problemen en realiseert een hoge snijdiepte.

 

Triple Mill heeft een snijkant met hoge snedediepte (Max. 15,5 mm) toegepast in enkelvoudige snede met 3 hoeken waardoor het aan de meest concurrerende prijs kan voldoen. Bovendien verminderen de onafhankelijke spaanbreker met hoge spaanhoek en de hoge helix-snijkant de snijweerstand en beheersen ze op effectieve wijze klapperen bij bewerkingen met grote snedediepte. De precieze snijkant met rechte hoek zorgt voor frezen met hoge kwaliteit.

Gespecialiseerde Triple Mill voor bewerking met grote snedediepte en de geoptimaliseerde hardmetaalsoort toegepast bij elke verschillende snijconditie zorgen voor uitstekende prestaties en verhogen de productiviteit van de klant.