Web designing in a powerful way of just not an only professions. We have tendency to believe the idea that smart looking .

OML

 

Over ons

De ultieme
stationaire werkstukopspanning

Het hoge innovatieve gehalte, de grote functionaliteit van zijn oplossingen en de gespecialiseerde knowhow, mede verworven door de samenwerking met enkele fabrikanten van werktuigmachines, stellen OML, dat sinds 1998 onderdeel werd van de SMW Autoblok Group, in staat om te opereren in toepassingssectoren die worden gekenmerkt door mechanische bewerking met hoge toegevoegde waarde, waarbij extreme precisie en snelle insteltijden vereist zijn.


In oktober 2021 verhuisde het bedrijf naar een nieuw hoofdkantoor in Trivolzio, in de provincie Pavia. Het nieuwe hoofdkantoor beslaat een totaaloppervlak van circa 18.000 vierkante meter; van de 8.800 overdekte vierkante meters worden er 1.000 gebruikt als kantoren (directiekantoren, vergaderruimtes, ontwerpbureau, verkoopkantoor, trainingsruimte), terwijl de overige worden ingenomen door showroom, werkplaats, assemblageafdeling, metrologieruimte en magazijn.
De huidige productiecapaciteit van OML maakt gebruik van een geavanceerd machinepark, dat gedurende twee ploegendiensten voortdurend in verzadiging is. Twee nieuwe bewerkingscentra bediend door een geavanceerd palletiseersysteem met 62 pallets van 800×800 mm voor een laadvermogen van meer dan 3.000 kg; het systeem is ontworpen voor de slavernij van twee andere werkcentra. De ideale oplossing om de productie ’s nachts meer autonomie te geven.


Training is een onmisbare manier om de technologieën en technische oplossingen te communiceren die onderscheidend zijn voor OML-producten in vergelijking met andere marktvoorstellen. Juist om die directe samenhang tussen het theoretische gedeelte en het praktische gedeelte te creëren, werd vlakbij de showroom een ​​‘trainingsruimte’ gecreëerd.
In de showroom, waar alle producten van OML worden tentoongesteld, kan de klant de producten waarop een investering wordt beoordeeld, bekijken en uitproberen. Het technische bureau en de Research & Development-activiteiten zijn gericht op het definiëren van innovatieve producten waarmee we de markt technologisch geavanceerde, gepatenteerde en hoogwaardige oplossingen kunnen bieden.

 

 

Over ons

Ruim 30 jaar ervaring en expertise
in de WORK-HOLDING

 

Flexibel en dynamisch bedrijf voor een betere klantenservice.
Snelle en nauwkeurige levering dankzij 98% van de artikelen die op voorraad zijn voor een snelle levering. Groot assortiment klemapparatuur voor elke behoefte. Technisch bureau ter beschikking van de klant voor de studie, het ontwerp en de productie van speciale apparatuur. Medewerkers met ruime ervaring op het gebied van werktuigbouwkundige bedrijven

 

 

Filosofie

Onze ervaring ten dienste van de klant

OML is al meer dan dertig jaar betrokken bij het ontwerp en de productie van opspanapparatuur voor mechanische bewerking op werktuigmachines en beschikt over de ontwikkeling van een breed scala aan geavanceerde oplossingen, zowel standaard als op maat.

APS

Ga naar de pagina

KLAK

Ga naar de pagina

Vormasthoudklem

Ga naar de pagina

Genie

Ga naar de pagina

IMG

Ga naar de pagina

SinterGrip

Ga naar de pagina

TDM

Ga naar de pagina

Touchdex

Ga naar de pagina

Vari-klem

Ga naar de pagina