Web designing in a powerful way of just not an only professions. We have tendency to believe the idea that smart looking .

Snelle extra bescherming voor compressoren

Velum AIR is nu ook verkrijgbaar in de  XL-  versie voor grootformaat machines.
Wij zijn beschikbaar om de behoeften van individuele klanten te beoordelen en ad-hocproductie op maat te starten.

Het  gepatenteerde Velum AIR XL  -systeem, met zijn dikkere, minder poreuze stof, ontworpen om een ​​betere luchtstroom te garanderen en oververhitting te voorkomen, is speciaal ontworpen voor compressoren, koelsystemen en warmtewisselaars.

Eenmaal aangebracht  verzamelt en houdt Velum AIR XL  stof en vuil vast in het gebreide materiaal en zorgt voor de normale toevoer van frisse, schone lucht in de machine.

De  vervangingscontrole van de Velum AIR XL  is visueel: wanneer het Velum-beschermfilter bedekt is met vervuilende stoffen, moet u het vervangen. De Velum kan in 5 seconden worden vervangen en u heeft geen gespecialiseerde mankracht nodig, waardoor stilstand en onderhoud en gemiste productiekosten als gevolg van de vervanging van het binnenfilter worden vermeden.

Velum AIR XL  is eenvoudig aan te brengen en maakt het mogelijk om de bescherming van elke industriële machine effectief te plannen: schrijf in de daarvoor bestemde ruimte de datum van de laatste vervanging en de naam van de operator die deze heeft uitgevoerd, om weglatingen, stilstand of storingen als gevolg van het niet vervangen van het interne filter of verstopping van compressoren, koelsystemen of warmtewisselaars.

Eén  Velum AIR XL  -rol bestaat uit 45 vellen. Een paar cent per dag om uw beleggingen te beschermen.

 

Beschikbare maten:

620 mm – 700 mm – 800 mm – 900 mm – 1000 mm – 1200 mm – 1500 mm