Web designing in a powerful way of just not an only professions. We have tendency to believe the idea that smart looking .

Snelle bescherming voor elektronische machines

 

Alle industriële machines vereisen constant onderhoud en regelmatige vervanging van filters om goed te kunnen werken en hun maximale productiviteit te garanderen. Dringende leveringen die geen stilstand van de machine, een gebrek aan gespecialiseerde mankracht of eenvoudige vergeetachtigheid toestaan, maken het niet altijd mogelijk om de filtervervanging met de nodige regelmaat uit te voeren.

Het   door Velum  gepatenteerde systeem, specifiek voor elektronische machines, wordt extern toegepast, direct boven het inlaatrooster van het ventilatie- en koelsysteem van de productie-eenheid. Eenmaal aangebracht verzamelt en houdt Velum de olieachtige nevels vast in de gebreide stof en zorgt voor de normale doorgang van frisse en schone lucht in de machine terwijl het interne filter wordt beschermd.

De Velum-vervangingscontrole is visueel: wanneer het  Velum-  beschermfilter bedekt is met vervuilende stoffen, moet u het vervangen. Velum  kan in 5 seconden worden vervangen en u heeft geen gespecialiseerde mankracht nodig. Hierdoor wordt stilstand en onderhoudskosten en gemiste productiekosten als gevolg van de vervanging van het interne filter vermeden.

Velum  is eenvoudig aan te brengen en maakt het mogelijk om de bescherming van elke industriële machine effectief te plannen: schrijf gewoon in de daarvoor bestemde ruimte de datum van de laatste vervanging en de naam van de operator die deze heeft uitgevoerd, om weglatingen, stilstand of defecten als gevolg van het niet vervangen van het interne filter.

Om maximale efficiëntie van uw machines te garanderen, vervangt u  Velum  één keer per week.

Een  velumrol  bestaat uit 110 vellen: voor 5 cent per dag bescherm je je machine ruim twee jaar.

 

Verkrijgbaar in 5 maten:
600 mm  –  500 mm  –  400 mm  –  300 mm  –  200 mm