Web designing in a powerful way of just not an only professions. We have tendency to believe the idea that smart looking .

Velum

 
Velum is de ideale oplossing om elektronische machines, compressoren en motoren snel te beschermen.

Velum beschermt uw beleggingen.

Velum-beschermingsfilters zijn ontworpen en gemaakt door Nitty-Gritty om elektrische en elektronische apparatuur voor industriële productiefaciliteiten, compressoren en elektromotoren te beschermen tegen olieachtige nevel en stof die voorkomen dat frisse lucht erdoorheen gaat, waardoor de interne componenten defect raken.

 

 

De belangrijkste gebieden waarop Velum Protection wordt toegepast

In vier jaar tijd hebben Velum-beschermingsfilters zich over de hele wereld verspreid en tot nu toe zijn er meer dan 200.000 gekocht.

De auto-industrie was de eerste die onze filters op prijs stelde. Met name de belangrijkste Japanse  autofabrikanten, gevolgd door andere Italiaanse en Amerikaanse merken.

Tegenwoordig wordt Velum gemonteerd op en beschermt het meer dan 60.000 eenheden , waaronder werktuigmachines, automatiseringsmachines, koelsystemen, recyclingmachines, printers en computers, houtbewerkingsmachines, pc’s, verpakkingsmachines voor de voedingsmiddelen-, chemische, farmaceutische en textielindustrie, koelsystemen en andere soorten machines.

 

ONTWORPEN VOOR ELKE BEHOEFTE

Velum: De oplossing ontworpen voor werktuigmachines, industriële automatisering, recyclingmachines, industriële printers en computers, houtbewerkingsmachines, pc’s, verpakkingsmachines voor de voedingsmiddelen-, chemische, farmaceutische en textielindustrie, industriële koelsystemen, robots en CNC-machines.

Velum AIR: De specifieke oplossing voor compressoren, koelsystemen en warmtewisselaars dankzij een dikkere stof met minder porositeit dan Velum. Stof ontworpen om een ​​betere luchtstroom te garanderen en oververhitting te voorkomen.

Velum AIR XL: Een groter formaat, voor grotere machines. Velum is nu verkrijgbaar in XL-versie, voor grootformaatmachines. Ook ontwikkelen wij Velums op maat, afgestemd op de wensen van de klant.

Velum MOTOR: De perfecte oplossing voor de bescherming van elektromotoren. Met gepatenteerd systeem, herbruikbare polypropyleen houder en polyester filter toepasbaar op de ventilator van elk type elektromotor.