Web designing in a powerful way of just not an only professions. We have tendency to believe the idea that smart looking .

Yih Troun

Het ontwikkelen van zeer efficiënte indexeerbare tools is de belangrijkste missie en het doel van YT

 

Altijd Innovatief Zijn, Altijd Hoger Mikken En Beter Willen Zijn, Is De Geest Van YT
YT (YIH TROUN) Enterprises, opgericht sinds 1977, is het enige snijgereedschapbedrijf dat hardmetalen wisselplaten (persen, sinteren en slijpen) en gereedschapshouders produceert in Taiwan. Wij produceren indexeerbare gereedschappen zoals zaagbladen, T-gleuf- en sleuvenfrezen, tap- en afschuinfrezen om klanten te helpen hun gereedschapskosten te verlagen en de efficiëntie te verhogen.


Daarnaast levert YT ook gelijke inspanningen op het gebied van marketing en verkoop, zowel in binnen- als buitenland, in meer dan 40 landen over de hele wereld voor 30 gepatenteerde 4500 standaardproducten.

 

40 JAAR FABRIKANT VAN WISSELPLAATFREZEN | YT / YT / YIH TROUN
YIH TROUN ENTERPRISE CO., LTD., gevestigd in Taiwan, is sinds 1977 een fabrikant van wisselplaten met meer dan 4500 standaard wisselplaten en 30 gepatenteerde ontwerpen. Gericht op het ontwikkelen van zeer efficiënte indexeerbare tools om de kosten te verlagen en maximale productiviteit te bereiken. YT / YT / YIH TROUN is het enige bedrijf in Taiwan dat indexeerbare schachthouders produceert in combinatie met unieke kerntechnologie voor het sinteren en slijpen van hardmetalen wisselplaten. Precisie gleuf-, gleuf- en snijgereedschappen, waaronder wisselzaagbladen, zij- en frezen en transformator-t-gleuffrezen. YT heeft zich geconcentreerd op de ontwikkeling van wisselplaatbare snijgereedschappen om de uitdagingen van de
verspanende industrie aan te gaan om de efficiëntie te verhogen en de kosten te verlagen. YT-indexeerbare gereedschappen zijn ontwikkeld om de prestaties van de machine te verbeteren en zo het productieconcurrentievermogen van de fabrikant te vergroten. Met gemakkelijk schoon te maken, hittebestendigheid en hoogwaardige wisselplaatbare hogesnelheidsfrees en wisselplaatkranen, naast 40 jaar ervaring, zorgt YT / YT / YIH TROUN ervoor dat aan de eisen van elke klant wordt voldaan.
Bekijk onze hoogwaardige indexeerbare
gereedschapssysteemproducten TAP , verzinkboor , zaagblad , frees , middenboor , puntboor , frees

 

INDEXEERBARE SNIJ- / GLEUF- / AFSNIJSERIE VOYAGER VAN GROEFBEWERKING

YIH TROUN is met zijn volledige serie slitten, gleufsteken en afkorten de fabrikant van groefgereedschappen met de meest complete specificatieselectie ter wereld. Voor variabele bewerkingsscenario’s biedt YIH TROUN gediversifieerde keuzes, respectievelijk voor buitendiameter, dikte, gepatenteerd klemsysteem, soorten wisselplaatspaanafvoer, wisselplaatkwaliteit, verbindingssysteem, doornklemsysteem en speciale bewerkingstoepassingen. Anders dan het ontwerp van andere merken, streeft YIH TROUN ernaar meer keuzemogelijkheden voor de groefindustrie te bevorderen en uitstekende en consistente bewerkingsresultaten te creëren. Met garantie van patenten, continu gebruik door meer dan 4000 klanten, getuige ongeveer 61 landen, zijn de YIH TROUN-groefbewerkingsseries de beste keuze in de verspanende industrie

INDEXEERBARE UFO-FAMILIESERIE

De UFO-familie is het innovatieve, gepatenteerde product van YIH TROUN. De naam is afgeleid van de taps toelopende polygoonstructuur en lijkt op de vorm van UFO-ruimteschepen.

Het taps toelopende polygoonontwerp geeft een groter vermogen om het snijkoppel te weerstaan ​​en het asvermogen over te brengen. Het zorgt ervoor dat de as de schacht en de wisselplaat synchroon aandrijft met dezelfde snelheid en positie. De taps toelopende polygoonwisselplaat is gemaakt door een volledig geslepen verwerking om de tolerantie van de connect-positionering binnen ± 0,01 mm te houden en de
voedingssnelheid en de levensduur van de wisselplaat te optimaliseren. Bovendien zorgt het taps toelopende polygoonontwerp voor een eenvoudige verbinding en gemakkelijke overdracht tussen verschillende wisselplaten en schachten, waardoor de kosten worden verlaagd en ruimte wordt bespaard voor het op voorraad houden van voldoende frezen. Elke massieve frees is verkrijgbaar in één maat en slechts voor één toepassing. De YIH TROUN UFO-familie maakt gebruik van een gepatenteerd taps polygoonontwerp, het dient voor een eenvoudige verbinding met verschillende soorten UFO-wisselplaten, zoals: T-sleufwisselplaten, draadfreeswisselplaten, dubbele afschuiningwisselplaten, dubbele hoekafrondingswisselplaten, radiusgroefwisselplaten, zwaluwstaartwisselplaten 、Circlip-inzetstukken、Concave radius-inzetstukken、Gear Groove-inzetstukken en verschillende soorten aangepaste inzetstukken… enz. Elk van de unieke schachten is geschikt voor minimaal 400 inzetstukken uit de UFO-serie. Met in totaal 6 schachten van het volledige CAPTO-assortiment, is het toepasbaar op meer dan 1400 UFO-inzetstukken.

Om een ​​breed toepassingsbereik te ondersteunen, biedt YIH TROUN vele optionele schachtmaten in verschillende diameters en lengtes. Naast HSS-schachten bieden wij ook hardmetalen schachten aan die zorgen voor een grotere stabiliteit bij het bewerken van lange diepe uitsteeklengtes.

INDEXEERBARE MIDDENSERIE

 

Het gebruik van de uiterst nauwkeurige middenboor en puntboor om een ​​langere standtijd van het boor- en tapgereedschap te bereiken, is absoluut de beste keuze om kosten en bewerkingstijd te besparen:

Tijdbesparend: bij het bewerken met een boor of tap kan het gereedschap gemakkelijk breken als het niet nauwkeurig gepositioneerd, en het zou veel tijd kosten om de kapotte boor en tap te verwijderen. Door gebruik te maken van een nauwkeurige centreer-/puntboor kan dit probleem direct worden opgelost.

Kostenbesparend: de nauwkeurig gecentreerde centreerboor en puntboor verbeteren de standtijd van de boor en tap aanzienlijk door een precieze middenpunt te geven, waardoor de hoeveelheid gereedschap wordt verminderd.

De YIH TROUN volledige serie wisselplaatboren en centerboren maken gebruik van volledig geslepen hardmetalen wisselplaten, die alleen vervangen hoeven te worden als ze versleten zijn, maar zonder dat de schachten hoeven te worden vervangen. Er zijn ook verschillende lange en korte schachten die uitwisselbaar zijn. De wisselplaten zijn gemaakt van verschillende kwaliteiten in verschillende hoeken en maten:

Spot Drill: 90° / 90 + 142° / 142°
Center Drill: 60° / 60 + 120° / 90°

INDEXEERBAAR COUNTER BORE-SERIE

Indexeerbare verzonken boring gebruikt in zeskantige dopbouten.

Sommige gebruikers gebruiken nog steeds traditioneel massief snijgereedschap op de markt voor het bewerken van verzinkgaten. Hun standtijd en efficiëntie zijn echter niet goed genoeg, en daarom introduceren we verzinkgereedschap met hardmetalen wisselplaatontwerp. Wisselplaat van hardmetaal is niet alleen gemakkelijk vervangbaar, maar de wisselplaat van hardmetaal heeft ook een betere levensduur en betere bewerkingsprestaties. Volledig geslepen wisselplaat van E-kwaliteit heeft niet alleen een kleinere tolerantie, maar heeft ook 4 snijkanten om uw gereedschapskosten te verlagen en uw concurrentiepositie bij het verkrijgen van orders te vergroten. Wisselplaat SDET06 en SDET09 hebben respectievelijk twee
verschillende hardmetaalkwaliteiten voor de bewerking van materiaal zoals staal / roestvrij staal / superlegering / gietijzer, etc. Afmeting van de gehele serie is van M8 – M36.


Om dienovereenkomstig te kunnen reageren op cilinderschroeven met binnenzeskant van kleine afmetingen, hebben we bovendien ook een 4-in-1 verzonken boring met de 390-ontwerpstructuur. Vanaf de kleinste verzinkingsmaat M3 zal een enkele wisselplaat vele processen inkorten tot 2 processen om het werk te voltooien. Er zijn slechts 3 seconden nodig om één werkstuk te voltooie

INDEXEERBARE CHAMFER-SERIE

Om bramen te verwijderen die ontstaan ​​na de bewerking of om het werkstuk er waardevoller uit te laten zien, wordt de bewerking meestal uitgevoerd met een afschuinfrees. Afschuinfrezen worden normaal gesproken in verschillende categorieën ingedeeld:


A. Veelgebruikte hoeken:
60° / 90°/ 100°/ 120°
B. Veelgebruikte machine
Handgereedschap / Algemene boormachine / CNC-freesmachine

WISSELPLAATSERIE MET ZWALUWSTAART- /ALUMINIUM FREES

Samen met de steeds preciezere ontwikkeling van CNC-machines en de steeds grotere toepassing van samengesteld materiaal, spelen snijgereedschappen een steeds belangrijkere rol bij de bewerking. Traditioneel massief gereedschap, zoals massief snelstaal en volhardmetalen gereedschap, wordt voor veel artikelen vervangen door wisselplaatbaar snijgereedschap vanwege de slechte standtijd of te dure gereedschapskosten.

Verschillende voordelen van wisselplaatbaar snijgereedschap kunnen de bewerkingsefficiëntie effectief verhogen en de kosten verlagen:


1. Toepassing van hardmetalen wisselplaten. Omdat de tanden versleten zijn, hoeft de wisselplaat alleen te worden vervangen zonder het freeslichaam te verlaten of opnieuw te slijpen. Het vermindert de problemen van het instabiele levensprobleem door te herslijpen. Omdat hardmetalen wisselplaten altijd meerdere snijkanten beschikbaar hebben, zijn de algemene kosten en prestaties lager dan bij solide gereedschappen.


2. Indexeerbaar snijgereedschap heeft een betere deelbaarheid. Hetzelfde hardmetalen inzetstuk kan worden gebruikt op houders met verschillende lengtes of buitendiameters. Dezelfde wisselplaat gemonteerd op een zwaluwstaartfrees van 50° kan bijvoorbeeld ook op een zwaluwstaartfrees van 55° worden gemonteerd en bespaart zo de gereedschapskosten. Met zwaluwstaartfrees en vlakfrees voor aluminium als voorbeelden ontwerpen we ze als wisselplaat van hardmetaal om fabrikanten te helpen een betere bewerkingsefficiëntie te bereiken en zo de
concurrentiepositie op de markt te vergroten.

INDEXEERBARE UFO MILL-SERIE

Ontwerpconcept van UFO MILL
Het positioneringsontwerp van conische polygoon + centrale cilinder De concentriciteit van de centrale cilinder: ± 0,005 mm De speciale conische polygoon gecombineerd met de centrale cilinder die is onderzocht en ontwikkeld met het YIH TROUN-patent. Vanwege de hoge slagbelasting is dit volledig geslepen met driezijdige contactpositionering, waardoor de gereedschapshouder en de hardmetalen kop strakker en stabieler worden gecombineerd tijdens frezen op hoge snelheid, wat het probleem van uitglijden en loskomen tijdens langdurig snijden effectief zou kunnen voorkomen. maakt de bewerking stabieler en duurzamer om een ​​uitstekende standtijd te bereiken.
                                                                        Innovatiepatenten van meerdere landen