Web designing in a powerful way of just not an only professions. We have tendency to believe the idea that smart looking .

4 IN 1 VERZONKEN BORING

 

4 in 1 verzonken boring gepatenteerd door YIH TROUN reduceert 5 bewerkingsprocessen in twee processen.

Bij de traditionele bewerking van verzonken gaten zijn verschillende snijgereedschappen nodig. Het leidt tot langere bewerkingstijd en gereedschapskosten. De tijd voor het vervangen van gereedschap alleen al neemt meer dan 1/3 van de totale bewerkingstijd in beslag.

 
Traditionele bewerking vereist minimaal 5 stappen

De innovatieve oplossing van YIH TROUN combineert alle puntboren + tegenboring + afkanten van het bovenste gat + afschuinen van het onderste gat in hetzelfde hardmetalen wisselplaatontwerp. Er zijn slechts 2 stappen en 3 seconden nodig om de bewerking te voltooien. Het bespaart veel bewerkingstijd en verbetert de concurrentiepositie van uw leveringen.

 

Bewerkingsproces opslaan

4 in1 ontwerp met verzonken boring

Het wisselplaatontwerp heeft een hoek van 45 graden voor afkanten en een hoek van 140 graden voor een precieze middenpunt.

Houder met 390-ontwerpsysteem kan de vergrendelingsprestaties van wisselplaten verbeteren en kan op verschillende machines worden gebruikt, waaronder traditionele boormachines / CNC-bewerkingscentrum / traditionele freesmachines / radiaalboormachines.

Er kunnen meerdere inzetstukken op dezelfde houder worden geïnstalleerd. Het is economisch en handig. U hoeft slechts in één houder te investeren, dan is vervanging van diverse inzetstukken en bijbehorende afmetingen mogelijk. 4 in 1 verzinkboring van de hele serie omvat verschillende verzinkgatafmetingen van M3 – M14 en verschillende inzetstukken in MM / INCH / MM groot formaat / INCH groot formaat / punch verzinkboring. Volledige specificatie!

Inzetstukken van de 26-serie

Inclusief 4 hardmetaalkwaliteiten:
B350: bewerking van staal/moeilijke materialen/superlegering
C350: bewerking van algemeen staal
F20: bewerking van non-ferrometalen
F30: bewerking van gietijzer

4 IN 1 verzonken boring - 14