Web designing in a powerful way of just not an only professions. We have tendency to believe the idea that smart looking .

CENTER BOOR

De wisselplaat van YIH TROUN Center Drill is gemaakt van speciale hardmetalen materialen, biedt een stevige en robuuste boor en biedt de bewerkingsefficiëntie en standtijd vier keer beter dan HSS-centerboren. Met de YIH TROUN indexeerbare hardmetalen centrumboor krijgen gebruikers een totale kostenbesparing van 3 tot 5 keer dankzij de superieure levensduur en de grote tijdsbesparing bij het regelmatig wisselen van gereedschap, opnieuw centreren en lengtekalibreren.

YIH TROUN indexeerbare middenboor heeft een sandwich-plug-en-klemconstructie en een speciaal taps toelopend sleutelontwerp. Het blijft excentriciteit ± 0,008 mm, nadert nul excentriek in stationaire status. Het is een speciale wisselplaatboor voor centreerbewerking met draaibank, freesmachine en boormachine.

De twee snijkanten zijn ontworpen op gebalanceerde posities om de rotatieslingering met hoge voeding te verminderen en een verrassend kinetisch evenwicht te garanderen. YIH TROUN indexeerbare middenboor is ontworpen met een exclusieve geometrie op het aangrijppunt, wat een geweldige stabiliteit geeft die leidt tot uitstekende verticale precisie bij het boren in het middencentrum en een zuiverheid van ≤ Ra0,36 op bewerkingsoppervlakken bereikt.

Telkens wanneer er van gereedschap wordt gewisseld, moeten gebruikers de gereedschapslengte en het excentrische punt van de traditionele massieve centerboor kalibreren. YIH TROUN heeft een unieke centralisator ontwikkeld, exclusief voor de wisselplaatboor. Het biedt fabrikanten een snelle plug-and-perform-oplossing om het verlies aan productiecapaciteit als gevolg van de opschorting van het werk te helpen verminderen.

Bij gebruik van de dual-service centralisator kan zelfs een beginnende machinebediener, zonder de schacht te verwijderen, de wisselplaat in een minuut verwisselen en tegelijkertijd een verrassende positioneringsnauwkeurigheid garanderen.
Snelle bedieningshandleiding:

Grote deelbaarheid

Elke schacht van de centerboor is geschikt voor maximaal 11 soorten wisselplaten in verschillende hoeken en maten voor verschillende bewerkingstoepassingen.

Toepasbaar in verschillende materialen

Om de bewerking van een breed scala aan werkstukmaterialen te ondersteunen, biedt YIH TROUN twee kwaliteiten wisselplaatboor in verschillende kwaliteiten coating en snijkant:
1. E,K10  – Geschikt voor gatbewerking met aluminium, koper, alumino-nikkel en niet- ijzerhoudende materialen.
2. ME,B350  – Zeer geschikt voor het bewerken van gaten met staal, gehard gelegeerd staal, roestvrij staal, gietijzer en nodulair gietijzer.

Gereedschap vergelijking

Op de markt werden de meeste wisselplaatboren op onveilige wijze aan de oppervlaktezijde van de schachten bevestigd met slechts één klein schroefje, zonder dat er structurele versterking werd vastgeklemd. Dat soort boor behoudt een hoge excentriciteit van meer dan 0,02 mm. De lage stabiliteit ervan leidt tot een grotere snijweerstand, kan het afschuiningsoppervlak niet goed schoonhouden en zorgt ervoor dat de boor snel gaat afbrokkelen.

Er zijn ook een aantal middenboren gemaakt van snelstaal (HSS), het materiaal met lage hardheid is gemakkelijk te dragen tijdens het bewerkingsproces; we weten allemaal dat de versleten boor een korte levensduur heeft en niet goed werkt bij de middenpositionering.
Het gebeurt dat de boor over het materiaaloppervlak drijft tijdens het ingrijpen, het voorgat zal tot een verticale afwijking leiden. YIH TROUN indexeerbare middenboren hebben een voorsprong op minimale excentriciteitstoleranties, het leidt tot extreem nauwkeurige middenpositionering en is zeer nuttig om de standtijd te verlengen, de slijtagesnelheid te verlagen en de kosten voor nabewerking te verlagen, vooral bij het bewerken van kleine afmetingen of diepe gaten.

 

Gereedschapshouder voor middenboor - TU1

Centerboor gereedschaphouder - TU

Middenboorinzetstuk - A24 - 60°

Middenboorinzetstuk - C24 - 90°

Middenboorinzetstuk - D24 - 60°