Web designing in a powerful way of just not an only professions. We have tendency to believe the idea that smart looking .

SERIES MET INDEXEERBARE CENTERS

Het gebruik van de zeer nauwkeurige centreerboor en puntboor voor een langere levensduur van boor- en tapgereedschap is absoluut de beste keuze om kosten en bewerkingstijd te besparen:

Tijdbesparend: Bij het bewerken met een boor of tap kan het gereedschap gemakkelijk breken als het niet nauwkeurig gepositioneerd is, en het zou veel tijd kosten om de kapotte boor of tap te verwijderen. Door gebruik te maken van een nauwkeurige center/spotboor kan dit probleem direct worden opgelost.

Kostenbesparend: De nauwkeurig gepositioneerde centreerboor en spotboor verbeteren de levensduur van de boor en tap aanzienlijk door een nauwkeurige centerpunt, het vermindert de hoeveelheid gebruikt gereedschap.

De YIH TROUN volledige serie van indexeerbare puntboren en centerboren maken gebruik van volledig geslepen hardmetalen inzetstukken, die alleen vervangen hoeven te worden als ze versleten zijn, zonder dat de schachten vervangen hoeven te worden. Er zijn ook verschillende lange en korte schachten die onderling verwisselbaar zijn. De beitelplaatjes zijn gemaakt van verschillende kwaliteiten in verschillende hoeken en maten:
Puntboor: 90° / 90 + 142° / 142°
Centerboor: 60° / 60 + 120° / 90°

Puntboor

Ook bekend als positioneerboren, een speciale puntboor voor freesmachines. De twee snijkanten zijn ontworpen op uitgebalanceerde posities om de hoge voeding roterende uitloop te verminderen en de ultieme positioneerprecisie te waarborgen.YIH TROUN Spotboor is voorzien van sandwich plug-en-klem constructie en een speciaal ontwerp met conische sleutel. Het blijft excentriciteit ± 0,008 mm, benadert bijna nul excentriciteit in stationaire status.YIH TROUN Spot Drill is ontworpen met exclusieve geometrie hoek op het engage punt dat ontzagwekkende stabiliteit geeft die leidt tot uitstekende verticaliteit precisie op pilot pre-gat concentriciteit tarief en verbetert de levensduur van de boor en tap.

Indexeerbaar graveergereedschap

Y.T. indexeerbaar graveergereedschap biedt u een nauwkeurige graveeroplossing op CNC machine. Het gepatenteerde dubbele 390 klemsysteem en het unieke ontwerp van de positieve geometrie van de beitelplaatjes in 60° zorgen ervoor dat u precies en slank kunt graveren.