Web designing in a powerful way of just not an only professions. We have tendency to believe the idea that smart looking .

INDEXEERBARE AFSCHUININGSSERIES

Om bramen te verwijderen die ontstaan na het bewerken of om het werkstuk er waardevoller uit te laten zien, wordt het bewerken meestal uitgevoerd met een afschuinfrees.

Afschuinfrezen worden normaal gesproken in verschillende categorieën ingedeeld:

A. Veelgebruikte hoeken:

60° / 90°/ 100°/ 120°

B. Veel gebruikte machines

Handgereedschap / Algemene boormachine / CNC-freesmachine

C. Soorten afschuiningen

C Afschuining / R Afschuining

YIH TROUN’s alle indexeerbare afschuinfrees series omvatten verschillende machines in gebruik: algemene boormachine, CNC freesmachine, handgereedschap en elke algemene hoek. Hun gebruik is hieronder geclassificeerd:

1.CI de Reeks van Afkantingskoning voor Boringsmachine

Hoofdzakelijk gebruikt op boormachine, maar ook beschikbaar voor CNC spindel voor verticale of horizontale beweging. Het wordt niet aanbevolen om te worden gebruikt met CNC-programma. De houder heeft een hardmetalen streepontwerp om de sterkte van de as te verbeteren. Het is alleen nodig om telkens het hardmetalen inzetstuk te vervangen zonder het freeslichaam te vervangen. Het is geen probleem om langzamere toerentallen te gebruiken in boormachines. De snijlengte van het hardmetalen afschuindeel is maximaal 40 mm lang, waardoor een breed bereik van afschuindieptes mogelijk is.

2. C-serie Afschuinfrees voor CNC

Het kan worden gebruikt op spindel voor verticale of horizontale lineaire beweging of beweging langs verschillende paden volgens CNC-programma. Enkele snijkanten lengte van hardmetalen afkanting insert is maximaal 40 mm, het dekt breed scala van afschuining diepte. Max. 3 snijkanten zijn toegestaan voor gaten van kleine diameter met afschuiningen van 45 graden.

3. 13-serie puntboor en afschuinfrees

De serie multifunctionele gereedschappen kan worden gebruikt op boormachines en CNC-freesmachines. Ze kunnen niet alleen worden gebruikt om af te schuinen, maar ook om te graveren en als spotboor.

4. 15-serie indexeerbare hoek afrondfrees

Hoekafrondfrees gebruikt op CNC freesmachine. Hardmetalen beitelplaatjes van radius R1-R10 hebben allemaal een standaard voorraad. De frees heeft twee snijkanten met een snellere efficiëntie.

5. MC serie van bovenste / onderste Afschuinen Cutter voor CNC

Het kan worden gebruikt voor zowel bovenste als onderste afschuining op dezelfde houder. Het hardmetalen inzetstuk heeft vier snijkanten. Minimale gatdiameter met afschuining begint bij 11 mm.

Afschuining Koning

Afschuinfrees

Voor CNC frezen met afschuining bieden we 2 verschillende frezen in indexeerbaar ontwerp: A. MC / HMC frees B. C frees

Hoekafrondfrees

De indexeerbare hoekafrondfrees van YIH TROUN kan worden uitgerust met max. 10 verschillende inzetstukken voor de afrondingsselectie. De offset van de beitelplaatjes is slechts ± 0,008 mm, waardoor een uitstekende afronding wordt bereikt. De hardmetalen wisselhoeken zijn onderverdeeld in kleine radius R1 ~ R5 en grote radius R6 ~ R10. Er is een PVD coating met gouden kleur en roségouden kleur beschikbaar die op houders met kleine diameter Ø 16 en Ø 25 geïnstalleerd kunnen worden. Het effectieve aantal tanden is 2 tanden, wat de efficiëntie van de bewerking kan verdubbelen en ook de efficiëntie van de afschuining verhoogt.

Afschuinfrees

Voor CNC frezen met afschuining bieden we 2 verschillende frezen in indexeerbaar ontwerp: A. MC / HMC frees B. C frees