Web designing in a powerful way of just not an only professions. We have tendency to believe the idea that smart looking .

SERIES INDEXEERBARE SLEUVEN / SLEUVEN / DOORSLIJPMACHINES

 

Insteek-, sleuf- en doorslijpseries

YIH TROUN is met zijn complete series sleuven, sleuven en afkorten de fabrikant van groefgereedschappen met de meest complete specificatiekeuze ter wereld. Voor variabele bewerkingsscenario’s, biedt YIH TROUN gediversifieerde keuzes, respectievelijk voor buitendiameter, dikte, gepatenteerd klemsysteem, soorten spaanafvoer, kwaliteit van de beitelplaat, verbindingssysteem, gereedschapshouder klemsysteem en speciale bewerkingstoepassing. Anders dan het ontwerp van andere merken, is YIH TROUN toegewijd aan het bevorderen van meer keuzes voor de groefindustrie en het creëren van zowel uitstekende als consistente bewerkingsresultaten. Met de garantie van patenten, continu gebruik door meer dan 4000 klanten, getuigen rond 61 landen, YIH TROUN groef machinale bewerking series zijn de beste keuze in de verspanende industrie.

Classificatietabel

De classificatietabel classificeert diverse producten op basis van buitendiameter en dikte.

Buitendiameter: D50 ~ 300, met de meest complete buitendiameteropties, de beste in deze industrie.

Dikte: 1,4 ~ 30 mm, waardoor uitstekende vlakheid, de beste in deze industrie.

De hele gereedschapsreeks biedt verschillende asklemconstructies voor toepassing op meerdere machines:

1. Verbindingsmethode: Vlak type, T-vormig indexeerbaar type, T-vormig eendelig type

2. Gereedschapshouderklemsysteem: Zijfreesas, vlakfreesas, ER/zijvergrendelingsas

3. Speciale bewerkingstoepassing: Rug frees, speciale straddle kant frees

Voor meer info contacteer Tecmo Tools

Veiligste zaagblad

YIH TROUN's gepatenteerde klemmen ontwerp structuur zorgt voor de stabiliteit en sterkte van hardmetalen inzetstuk vergrendeling. Het bezit fatsoenlijke klemmen functie en standtijd, zelfs onder hoge snijsnelheid. Een beter klemsysteem zorgt voor een hogere productie-efficiëntie. Maximale snelheid van 17200 RPM is gecertificeerd door Zweden.

adaptorhouders Serie

Om klanten meer deelbare keuzes te bieden bij de aanschaf van T-sleufgereedschap, kan het modulaire ontwerp niet alleen de voorraadkosten van snijgereedschappen besparen, maar ook de stabiliteit van de frees verbeteren door het centrale vierkante positioneringsontwerp, de verbinding in frees en houder en de vergrendeling met 4 schroeven. Door het modulaire ontwerp van de adapterhouder kan de eindgebruiker zijn huidige freeshouder gebruiken. Een dergelijke gecombineerde frees heeft een niet-uitgestulpte vlakke bodem en veroorzaakt geen interferentie met de bodem.

Grote adapterhouder serie

Om klanten meer deelbare opties te bieden door de aankoop van zijfrezen, kan het modulaire ontwerp niet alleen de voorraadkosten van snijgereedschappen besparen, maar de niet-geprofileerde vlakke freesbodem veroorzaakt ook geen interferentie met de bodem. Bovendien verbeteren we de stabiliteit van snijgereedschappen door middel van een centraal sluitsysteem tussen schijffrees en houder en vergrendeling met 4 schroeven. Door het modulaire ontwerp kunnen gebruikers naar wens verschillende frezen monteren. Bovendien kan een situatie zoals een botsing van een frees tijdens het bewerken voorkomen dat de hele set frezen beschadigd raakt. Alleen het vervangen van een beschadigde frees is nodig. De grote adapterhouder frees bevat binnengaten in imperiale en metrische eenheden.

Zijfrees

Vergeleken met traditionele hogesnelheidsstalen frezen en gesoldeerde frezen aan de zijkant, kan de indexeerbare frees aan de zijkant van YIH TROUN een zuinigere en efficiëntere oplossing bieden voor sleuf- en freesbewerkingen.

Schijffrees

Wil je snel metaal verwijderen en bewerkingstijd besparen? Indexeerbare schijffrees is absoluut de eerste keuze voor het bewerken van brede sleuven! De integrale voorgeharde stalen frees is uitgerust met drie hardmetalen inzetstukken CNGX 1005 / 1305 / 1605 om uw efficiëntie te verhogen bij zware bewerkingen of opruwen. Volledig geslepen wisselplaat van G-kwaliteit zorgt voor een hogere bewerkingsnauwkeurigheid en standtijd en een betere spaanafvoer; de speciale spaanafvoergeometrie op de wisselplaat kan de bewerkingsweerstand tijdens snelle materiaalafname effectief verminderen.

Rug- en dwarsfrees

YIH TROUN schijffrees is exclusief ontworpen voor de eisen van zware bewerking, zeer efficiënte bewerking, bewerking aan de onderkant en gelijktijdige bewerking van afmetingen aan beide zijden. Vooral in verband met auto-onderdelen waarbij materiaal aan beide zijden tegelijk moet worden verwijderd, of bij bewerkingen aan de onderkant van grote werkstukken, is de schijffrees absoluut de beste keuze. Bovendien kan een grotere dikte van de schijffrees ook de stabiliteit van de bewerking verbeteren, maar het heeft ook een grotere machine en paardenkracht nodig. Om een maximaal voordeel voor de productielijn te bereiken, heeft het R&D-team van YIH TROUN ook ontwikkeling departement gericht op maatwerk eis om een geoptimaliseerd ontwerp te bereiken volgens elke machine, productiecapaciteit en productiekosten.