Web designing in a powerful way of just not an only professions. We have tendency to believe the idea that smart looking .

INDEXEERBAAR GRAVEERGEREEDSCHAP

YT indexeerbaar graveergereedschap biedt u een nauwkeurige graveeroplossing op een CNC-machine. Het gepatenteerde dubbele klemsysteem 390 en het unieke ontwerp met positieve wisselplaatgeometrie in 60° zorgen voor een nauwkeurige en slanke graveerlijn. Volledig geslepen wisselplaatpassing op HSS “TU1”-schacht en Zwitserse schroef, samen met GA-centralisatie, leidt tot een grote concentriciteit en realiseert de mogelijkheid om de wisselplaat rechtstreeks vanuit de machine te wisselen, zonder de noodzaak om de gereedschapslengte herhaaldelijk te kalibreren. De min. dia. op het inzetstuk begint vanaf dia. 0,15 mm. Met de kleinste excentriciteit van slechts 0,008 mm maken we geweldige prestaties op het gebied van standtijd en snelheid mogelijk.

Eén enkel inzetstuk kan op verschillende materialen worden toegepast: Staal / RVS / Non-ferro metaal en Kunststof. Bovendien in de toepassing zoals productcode, digitaal graveren, markeren, handelsmerkgraveren en alle CNC-programmering van letters en afbeeldingen graveren.

YT-indexeerbaar graveergereedschap dat veel wordt gebruikt in de industrieën: medische / defensie / schimmel / auto / tandwielen / lagers en boetiekindustrieën

 

Indexeerbaar graveergereedschap - E24