Web designing in a powerful way of just not an only professions. We have tendency to believe the idea that smart looking .

INDEXEERBARE COUNTER BORE-SERIE

Indexeerbare verzonken boring gebruikt in zeskantige dopbouten.

 

 

 

 

 

 

Sommige gebruikers gebruiken nog steeds traditioneel massief snijgereedschap op de markt voor het bewerken van verzinkgaten. Hun standtijd en efficiëntie zijn echter niet goed genoeg, en daarom introduceren we verzinkgereedschap met hardmetalen wisselplaatontwerp. Wisselplaat van hardmetaal is niet alleen gemakkelijk vervangbaar, maar de wisselplaat van hardmetaal heeft ook een betere levensduur en betere bewerkingsprestaties. Volledig geslepen wisselplaat van E-kwaliteit heeft niet alleen een kleinere tolerantie, maar heeft ook 4 snijkanten om uw gereedschapskosten te verlagen en uw concurrentievermogen bij het verkrijgen van orders te vergroten. Wisselplaat SDET06 en SDET09 hebben respectievelijk twee verschillende hardmetaalkwaliteiten voor de bewerking van materiaal zoals staal / roestvrij staal / superlegering / gietijzer, etc. Afmeting van de gehele serie is van M8 – M36.

Om dienovereenkomstig te kunnen reageren op cilinderschroeven met binnenzeskant van kleine afmetingen, hebben we bovendien ook een 4-in-1 verzonken boring met de 390-ontwerpstructuur. Vanaf de kleinste verzinkingsmaat M3 zal een enkele wisselplaat vele processen inkorten tot 2 processen om het werk te voltooien. Er zijn slechts 3 seconden nodig om één werkstuk te voltooien.

4 in 1 verzonken boring

4 in 1 verzonken boring gepatenteerd door YIH TROUN reduceert 5 bewerkingsprocessen in twee processen.

Tegenboring

Door YIH TROUN ontwikkelde wisselplaatboring met indexbale-carbide wisselplaatontwerp verlaagt niet alleen de gereedschapskosten door 4 snijkanten op de wisselplaat, maar verhoogt tegelijkertijd de bewerkingsefficiëntie