Web designing in a powerful way of just not an only professions. We have tendency to believe the idea that smart looking .

INDEXEERBARE UFO MILL-SERIE

Ontwerpconcept van UFO MILL

Het positioneringsontwerp van conische polygoon + centrale cilinder

De concentriciteit van de centrale cilinder: ± 0,005 mm

De speciale conische polygoon gecombineerd met de centrale cilinder die is onderzocht en ontwikkeld met het YIH TROUN-patent. Vanwege de hoge slagbelasting is dit volledig geslepen met driezijdige contactpositionering, waardoor de gereedschapshouder en de hardmetalen kop strakker en stabieler worden gecombineerd tijdens frezen op hoge snelheid, wat het probleem van uitglijden en loskomen tijdens langdurig snijden effectief zou kunnen voorkomen. maakt de bewerking stabieler en duurzamer om een ​​uitstekende standtijd te bereiken.

                          Innovatiepatenten van meerdere landen

Productvoordelen van UFO MILL

De indexeerbare UFO MILL doorbreekt het traditionele concept uit één stuk. Het is ontworpen omdat een combinatie van de gereedschapshouder en de hardmetalen kop kan worden uitgewisseld om een ​​eenvoudig, efficiënt en intelligent gereedschap te vormen. 41 gepatenteerde gereedschapshouders kunnen worden uitgerust met 288 verschillende hardmetalen koppen voor 1680 verschillende toepassingen. De hardmetalen kop is gesinterd met ultra-nanocarbidepoeder gemengd met zeldzaam metaal, wat niet alleen de standtijd verbetert, maar ook de beste prestaties levert op het gebied van snelheidsefficiëntie. Bovendien verbetert de speciale geometriehoek de spaanbreekprestatie aanzienlijk en vermindert de warmteontwikkeling tijdens de bewerking effectief. Het ontwerp met meerdere tanden kan de bewerkingstijd tijdens het snijden verkorten, wat niet alleen de bewerkingskosten verlaagt, maar ook het concurrentievermogen van bestellingen verbetert.

Vier uitvoeringen en twee materialen voor de UFO MILL gereedschapshouder:

Vier ontwerpen: cilindrisch type, slank nektype, draaimolenmachinetype, schroeftype

Twee materialen: snelstaal, wolfraamstaal

Lengte gereedschapshouder: 60-180 mm

Gepatenteerde UFO-carbidekop

Vierkante freeskop / freeskop met hoge voeding / afschuiningsfreeskop met hoge voeding

Met de stijgende prijs van carbidegrondstoffen is de vervangbare, kleine carbidekop van YIH TROUN de oplossing voor dit probleem. Andere voordelen zijn:

1. De voorraadkosten halveren:  slechts 288 soorten hardmetalen koppen kunnen worden gecombineerd tot 1680 soorten bewerkingstoepassingen, en het is niet nodig om elke maat op voorraad te houden, zoals een hardmetalen vingerfrees.

2.  Bespaar tijd bij het vervangen van gereedschap :  bij het vervangen van de snijkop is het niet nodig om de gereedschapshouder te verwijderen, wat tijd bespaart bij herhaalde gereedschapskalibratie en gereedschapswissel.

3.  Nauwkeurige straal :  Om een ​​precieze straal te bewerken, verwerkt de klant deze meestal met een hardmetalen vingerfrees, maar nu is er een indexeerbare gereedschapsoplossing door alleen de hardmetalen kop met verschillende radius te veranderen. Daarnaast zijn er ook verschillende hoeken waaruit u kunt kiezen: R0.5/R1.0/R1.5/R2.0.

4.  Naslijpen is niet nodig :  In het verleden was er een herslijpservice voor hardmetalen vingerfrezen. Het nadeel is dat:

   A.  Het wordt meestal verzameld en verzonden voor slijpen als er meerdere hardmetalen vingerfrezen opnieuw moeten worden geslepen. Tegelijkertijd heeft de fabriek ook extra hardmetalen vingerfrees nodig om de machine te kunnen gebruiken. Herslijpen lijkt kosten te besparen, maar verhoogt de voorraad- en beheerkosten van hardmetalen vingerfrezen.

   B.  De standtijd van hardmetalen vingerfrezen na herslijpen is doorgaans korter dan die van nieuwe. Voor hoogwaardig naslijpen zijn de kosten hoog.

   C.  Voor het herslijpen zijn extra kosten voor coating nodig.

Er is geen herslijpen en geen extra inventaris vereist om de UFO MILL van de YIH TROUN te gebruiken. Vervang de hardmetalen kop door een nieuwe zodra deze versleten is.

5. Oppervlakteafwerking :

    De uitstekende concentriciteitstolerantie van YIH TROUN’s UFO MILL is ± 0,005 mm, wat een zeer goede oppervlakteafwerking kan bereiken. De meeste werkstukken kunnen door UFO MILL in één stap worden voorbewerkt en afgewerkt.

6. Het voordeel van meerdere tanden :  Vergeleken met het wisselplaatgereedschap heeft de UFO MILL van YIH TROUN meer tanden met dezelfde diameter. Als we de diameter van 16 mm als voorbeeld nemen, heeft de UFO MILL van YIH TROUN 6 tanden, en het wisselplaattype heeft slechts 2-3 tanden.

7. Kosteneffectief :  vooral wanneer UFO MILL wordt gebruikt in onderstaande bewerkingsomstandigheden:

     A.  Hardmetalen vingerfrees met grote diameter
     B.  Aangepaste vingerfrees
     C.  De getrapte vingerfrees, bijvoorbeeld dia. 13 kop met dia.12 schacht
     D.  Lange schachtfrees

Toepasselijke industrieën van UFO MILL

De UFO-carbidekop is gesinterd met ultra-nanocarbidepoeder gemengd met zeldzaam metaal en ontworpen in een speciale snijgeometrie. Het levert geweldige prestaties, vooral op de volgende gebieden  :

   1.  Diverse moeilijke materialen zoals :

       Gehard staal / roestvrij staal / superlegering / titaniumlegering, enz.

   2.  Frezen met hoge voeding bij een grote hoeveelheid metaalverwijdering

   3.  Groeffrezen, vlakfrezen

   4.  Oppervlaktereiniging voor in massa geproduceerde gegoten en gesmede onderdelen

   5.  Lange uitsteeklengte bij diepe bewerking, vooral voor toepassingen met geringe bewerkingsdieptes (Ap).

UFO MILL gemeenschappelijke houders

4 ontwerpen en 2 materialen voor de UFO MILL-gereedschapshouder: Vier ontwerpen: cilindrisch type, slanke nek-type, draai-freesmachine-type, schroeftype Twee materialen: snelstaal, wolfraamstaal Lengte van gereedschapshouder: 60-180 mm De speciale conus veelhoek positioneringsontwerp van YIH TROUN's UFO MILL-gereedschapshouder kan de gereedschapshouder stevig en nauw combineren met de hardmetalen kop, het bereikt een goede stabiliteit tijdens frezen op hoge snelheid, vooral geschikt voor bewerking van ondiepe oppervlakken, 4 soorten gereedschapshouderontwerpen kunnen voldoen aan de verschillende bewerkingsapparatuur en bewerkingsomstandigheden, en kan worden toegepast op verschillende moeilijk te snijden materialen voor bewerking, zoals gehard staal/roestvrij staal/superlegering/titanium enz. Een andere hardmetalen gereedschapshouder is optioneel en levert uitstekende prestaties in de volgende situaties: 1. Uitstekende stabiliteit is zeer geschikt voor frezen met hoge voeding. 2. Uitstekende standtijd bij massaproductie. 3. Uitstekende anti-vibratie, vooral geschikt voor het bewerken van lange uitsteeklengtes. 4. Het wordt aanbevolen om te gebruiken op verschillende moeilijk te snijden materialen, zoals gehard staal / roestvrij staal / superlegering / titaniumlegering en andere materialen. Alle gereedschapshouders zijn uitgerust met in Zwitserland geproduceerde schroeven en sleutels

UFO MILL Freeskoppen-serie

YIH TROUN's nieuwste UFO-carbidekop is gesinterd met ultra-nanocarbidepoeder gemengd met zeldzaam metaal en ontworpen in een speciale snijgeometrie.