Web designing in a powerful way of just not an only professions. We have tendency to believe the idea that smart looking .

TEGENBORING

Door YIH TROUN ontwikkelde wisselplaatboring met indexbale-carbide wisselplaatontwerp verlaagt niet alleen de gereedschapskosten door 4 snijkanten op de wisselplaat, maar verhoogt tegelijkertijd de bewerkingsefficiëntie door de geweldige prestaties van de hardmetalen wisselplaat. Alle serie verzonken boringen zijn:
1. Exclusief gebruikt in boormachines: CBK / HBM-serie
2. Exclusief gebruikt in CNC-machines: CBI-serie

Tegenboring CBK, die exclusief wordt gebruikt voor boormachines, maakt gebruik van gepatenteerde hardmetalen streep van YIH TROUN. Het lost het probleem op waarbij de voorste geleidingskop gemakkelijk versleten raakt als gevolg van een botsing in het gat tijdens het bewerkingsproces. De sterkte van de houder gemaakt van voorgehard staal is nog beter en de houder is ook uitgerust met schroeven en een sleutel geïmporteerd uit Zwitserland. Het verlengt de levensduur van het snijgereedschap en de wisselplaat aanzienlijk

Het ontwerp van de wisselplaat van hardmetaal is niet alleen gemakkelijk te vervangen, maar heeft ook een betere levensduur en betere bewerkingsprestaties. Volledig geslepen wisselplaten van E-kwaliteit hebben niet alleen een kleinere tolerantie, maar vier snijkanten op wisselplaten kunnen ook uw gereedschapskosten verlagen en het slagingspercentage van uw bestellingen verhogen. Wisselplaten SDET06 en SDET09 hebben respectievelijk twee verschillende hardmetaalkwaliteiten voor het bewerken van materiaal zoals staal / roestvrij staal / superlegering / gietijzer, enz.

Volledig geslepen hardmetalen wisselplaat SDET

Het ontwerp van het snijgereedschap volgt de internationale standaard DIN373, van minimale verzinkingsdiameter M8 tot maximale M36. Naast de standaard schroefmaat zijn er ook grotere schroefmaten leverbaar.

CBK / HBM / CBI-serie

Verzinkboring voor CNC-machine - CBI