Web designing in a powerful way of just not an only professions. We have tendency to believe the idea that smart looking .

UFO DRAADFREESINZETSTUK

YIH TROUN UFO draadfreeswisselplaat maakt gebruik van een CNC-freesprogramma om schroefdraden in een spiraalvormige benadering te bewerken. De draadfreeswisselplaat met meertandsontwerp zorgt voor een hoge bewerkingsefficiëntie. Hij wordt geleverd met wisselplaten met volledig profiel / wisselplaten met gedeeltelijk profiel en volhardmetalen draadfrezen met een kleine diameter, waarbij de hoeken worden uitgedrukt in zowel imperiale als metrische eenheden.
Het gedeeltelijke profielwisselplaat heeft een enkele spoed met meerdere (4-6) tanden voor lage weerstand en hoge efficiëntie. Dezelfde wisselplaat kan verschillende spoed en draadgroottes produceren. Eén enkele wisselplaat kan de bewerking van een verscheidenheid aan schroefdraad voltooien, zoals interne schroefdraad, externe schroefdraad, pijpschroefdraad RC / NPT. De UFO-draadfreeswisselplaat is de beste keuze voor het gelijkmatig bewerken van grote schroefdraad op een kleine machine, of wanneer schroefdraad met hoge precisie vereist is. De gedeeltelijke profielwisselplaat kan tientallen draadgroottes verwerken, en wanneer een werkstuk verschillende draadgroottes nodig heeft, kan een enkele wisselplaat de klus in één keer klaren met minimale wisselplaatwisseling en zonder dat er tappen nodig zijn.

De volledig profielwisselplaat is ontworpen met (2-3) spoed en meerdere (4-6) tanden. De bewerkingsweerstand is veel lager dan die van draadfreeswisselplaten met meerdere spoed maar met enkele tanden die op de markt verkrijgbaar zijn, en geeft daardoor een hogere efficiëntie en een langere standtijd.
De tap is meestal de snelste met de meeste absolute maten, maar vereist soms meerdere diameters met een lange draadlengte of ondervindt problemen bij het bewerken van grote schroefdraad vanwege onvoldoende vermogen van de machine. De UOF-draadfreeswisselplaat biedt de beste oplossing, met een kleine bewerkingsweerstand, hoge draadprecisie en verstelbare draadgroottes.

De volledige serie biedt steekhoeken van 55° en 60°, samen met de standaard wisselplaten met volledig profiel en gedeeltelijk profiel in diameters van Ø 10, Ø 12, Ø 15, Ø 20, Ø 25. Voor toepassingsprogramma’s zie de catalogusvoorbeelden op diverse draadjes.

Voor meer info contacteer Tecmo Tools

UFO draadfreeswisselplaat (gedeeltelijk profiel) - 3T1

UFO Draadfreesinzetstuk (volledig profiel) - 3T