Web designing in a powerful way of just not an only professions. We have tendency to believe the idea that smart looking .

Een T-sleuf frees is over het algemeen van toepassing op rand groeven, sleutelgat groeven, T-sleuf groeven, en sommige fabrikanten gebruiken de dikke T-sleuf frees voor terug frezen.

Populaire T-slot frezen in de bewerking velden:

  • HSS (High Speed Steel) T-slot frezen: Goedkopere prijs, maar korte levensduur, lagere snijsnelheid.
  • Type lasgroeffrees: Het lasproces genereert een zeer hoge temperatuur, waardoor de hardheid van de schacht onder HRC25 daalt en de standtijd en snijefficiëntie tegenvallen. Bovendien kunnen dunne inzetstukken niet aan de frees worden gelast.
  • Volhardmetalen T-sleuffrezen: Vergeleken met “HSS” en “lastype” is de kwaliteit van de snijsnelheid en de levensduur beter, maar de prijs is relatief hoger dan de bovenstaande twee.

YIH TROUN indexbale T-slot frees: Deelbaarheid van gereedschap No.1, dezelfde schacht past meer dan 400 verschillende hardmetalen inzetstukken

Ongeacht HSS T-sleuven, lassen type T-sleuven of massief hardmetaal T-sleuven, het ene nadeel die deze frezen gemeen hebben is dat elke individuele frees heeft hun eigen grootte en een enkele toepassing, moeten gebruikers weg te gooien de hele frees als het beschadigd is.

Als ze bijvoorbeeld ooit voor een nieuw project een frees nodig hebben in Ø15mm AE4mm met een schachtmaat Ø10mm, hebben ze geen andere keuze dan een geheel nieuwe frees te kopen.

Eén schacht past in 9 verschillende toepassingen

Naast de verschillende diameters en verschillende diktes van YIH TROUN T-sleuf inzetstukken die gebruik kunnen maken van een gemeenschappelijke schacht, kunnen alle verschillende inzetstukken van de UFO-serie ook gebruik maken van de gemeenschappelijke schacht, zoals: T-Slot inzetstukken, schroefdraad frezen inzetstukken, dubbele afschuining inzetstukken, dubbele hoek afronding inzetstukken, radius groeven inzetstukken, zwaluwstaart inzetstukken, krimp inzetstukken, concaaf radius inzetstukken, op maat gemaakte inzetstukken, oor groef inzetstukken … enz.

Sleuf bewerking tovenaar, zet de aangepaste gereedschap in standaard gereedschap

YIH TROUN draaide veel aangepaste spec. van de andere gereedschap fabrikanten in onze standaard lijst, bouwt een compleet assortiment met standaard afmeting van UFO inzetstukken, houdt voorraad genoeg voor korte doorlooptijd zendingen, ondersteunen we meer betaalbare en gemak alternatieven. Daarnaast bieden we ook maatwerkopties, zoals T-Slot inzetstukken met speciale hoekradii, afschuiningen, enzovoort.

Volledig assortiment van UFO T-s

Voor meer info contacteer Tecmo Tools

UFO HSS Common Toolholder - CB3

UFO Carbide Common Toolholder - CB3W

UFO T-slot Insert - 3T

UFO T-slot Cutter - 3T / 3TS

UFO T-slot Cutter (Fit round insert) - 3TR