Web designing in a powerful way of just not an only professions. We have tendency to believe the idea that smart looking .

WISSELPLAATSERIE MET ZWALUWSTAART-/ALUMINIUM FREES

 

Samen met de steeds preciezere ontwikkeling van de CNC-machine en de steeds grotere toepassing van samengesteld materiaal, spelen snijgereedschappen een steeds belangrijkere rol bij de bewerking. Traditioneel massief gereedschap, zoals massief snelstaal en volhardmetalen gereedschap, wordt voor veel artikelen vervangen door wisselplaatbaar snijgereedschap vanwege de slechte standtijd of te dure gereedschapskosten.

Verschillende voordelen van wisselplaatbaar snijgereedschap kunnen de bewerkingsefficiëntie effectief verhogen en de kosten verlagen:
1. Toepassing van hardmetalen wisselplaten. Omdat de tanden versleten zijn, hoeft de wisselplaat alleen te worden vervangen zonder het freeslichaam te verlaten of opnieuw te slijpen. Het vermindert de problemen van het instabiele levensprobleem door te herslijpen. Omdat hardmetalen wisselplaten altijd meerdere snijkanten beschikbaar hebben, zijn de algemene kosten en prestaties lager dan bij solide gereedschappen.

2. Indexeerbaar snijgereedschap heeft een betere deelbaarheid. Hetzelfde hardmetalen inzetstuk kan worden gebruikt op houders met verschillende lengtes of buitendiameters. Dezelfde wisselplaat gemonteerd op een zwaluwstaartfrees van 50° kan bijvoorbeeld ook op een zwaluwstaartfrees van 55° worden gemonteerd en bespaart zo de gereedschapskosten.

Met zwaluwstaartfrees en vlakfrees voor aluminium als voorbeelden ontwerpen we ze als wisselplaat van hardmetaal om fabrikanten te helpen een betere bewerkingsefficiëntie te bereiken en zo de concurrentiepositie op de markt te vergroten.

Zwaluwstaart frees

Maakt u nog gebruik van de traditionele massieve zwaluwstaartsnijder? Solide hogesnelheidsstalen zwaluwstaartfrees is goedkoop, maar de standtijd is slecht.

Gezichtsfrees van aluminiumlegering

Om een ​​betere afwerking van het aluminiumoppervlak te bereiken